מלית עוף, בצל ירוק ונענע לקובה

המרכיבים:

1/2 ק"ג בשר עוף טחון

4 כוסות בצל ירוק פרוס דק

1/2 כף נענע יבשה

1/2  כף פלפל לבן גרוס

2 פלפל סודני גרוס (לא חובה)

2 חופנים של עלי נענע טרייה קצוצים

1/2 כוס שמן זית

4 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה:

מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את העוף הטחון ומטגנים כ-3 דקות, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג או מטרפה.

מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות.

טועמים, מוסיפים מלח, מעבירים למסננת ומצננים.