מסעדת "רפאל רסטו-ביסטרו" מגישה תפריט יצירתי של השף רפי כהן, מבכירי השפים בישראל, בתמחור ובאווירת ביסטרו ידידותיים ולא פורמליים. המסעדה שוכנת במגדל דוד שברחוב הירקון בת"א ומשקיפה לנוף ישראלי טיפוסי של חוף תל-אביבי ואל מרחבי הים התיכון. התפריט העונתי המתחלף מבוסס על מיטב חומרי הגלם המקומיים והעולמיים, ומציע פרשנות ייחודית ועכשווית של השף רפי כהן למנות קלאסיות ממטבחי הים התיכון ולמנות מסורתיות מהמורשת המשפחתית הצפון אפריקאית.



במסעדה מרתף יינות עשיר שבו מבחר יינות איכות מרחבי העולם ומישראל. בר המסעדה, החמארה, ממוקם בחלל נפרד בירכתי המסעדה ומאפשר להתענג על האוכל הייחודי של השף רפי כהן לצד אלכוהול ובאווירה משוחררת וקלילה. הארוחה העסקית ומגוון תפריטים מיוחדים מאפשרים להתנסות במבחר רחב של מנות.



מסעדת רפאל ניצבת בשורה הראשונה של המסעדות מובילות בארץ והיא נחשבת לאחת המסעדות המשפיעות ביותר על תהליך היצירה של המטבח הישראלי החדש.